AKTUELLA KAMPANJER

JUST NU

INGLI - Pure penna

Pure är en helt ny serie reklampennor i stilren, modern design med vridmekanism och matt ytfinish. I serien finns flera olika versioner som erbjuds i ett stort urval av färger. En stilren och modernt designad penna.

INGLI - ADD 1 Penna

Add1 Opak är en prisvärd kulspetspenna av högsta kvalitet utformad med hänsyn till både design, funktion och tryckmöjligheter. Det stora klipset och den kraftiga pennkroppen ger en stor reklamyta.

Fotinlägg

Har du problem med hälsporre, knäsmärta, ryggproblem. Då kan ett par nya ortopediska sulor vara lösningen. Den formas exakt efter din fot. Kom in till oss idag för att boka en tid för utprovning.

STÖTTA EBBA!

Hjälp oss att stötta Ebba! Genom att köpa den storsäljande pikétröjan där 5 kronor per plagg går direkt till sponsring av Ebba Einarssons satsning mot Paralympics 2020.

D&J - TERMOSMUGG INKL. TRYCK

Praktisk termosmugg, 35 cl, med låsbart lock som håller värmen länge.
Muggen går att hänga i en karbinhake.

Tygkasse inkl. 1-färgstryck

Tygkassar med eget tryck ser man väldigt ofta ute i olika sammanhang. Med sitt slitstarka material kan de återanvändas om och om igen och på så vis spara på miljön.

BASIC TEE MED TRYCK

Vår kampanj t-shirt i en något smalare passform. Ribbad kant i halsen med elastan. Herrmodellen är rundstickad och dammodellen har sidsömmar.

Orrefors - Organic & Graphic vas

Vacker klotvas i två olika utföranden och storlekar. Designad av Magnus Forthmeiier.

D&J - FROTTÈ

Kanonkampanj på frottéhanddukar inklusive brodyr. 25% rabatt på redan bra priser.